Randers storsejrer over hold fra Danmarksserien

24/09/2015

Pokaloverraskelsen lurede længe i første halvleg, men Randers FC levede op til favoritværdigheden og endte med at slå FC Sønderborg med hele 6-0.

Der blev dog kun scoret et enkelt mål i de første 45 minutter af kampen i DBU Pokalens tredje runde. Randers er med sejren videre til 1/8-finalen.

Efter blot seks minutter scorede Randers-angriberen Piotr Parzyszek til 1-0, og det var den 22-årige polaks første mål for kronjyderne.

I anden halvleg blev tingene sat eftertrykkeligt på plads, og styrkeforholdet var langt mere synligt - også på måltavlen.

Randers-kantspilleren Kasper Fisker scorede to mål på seks minutter i starten af anden halvleg, og så var kampen reelt afgjort.

Parzyszek øgede med sit andet mål til 4-0 efter 63 minutter, inden indskiftede Kasper Junker også nåede at lave to hurtige kasser på fire minutter, så fodboldkampen endte med tenniscifre.

FC Sønderborg indtager i øjeblikket femtepladsen i Danmarksseriens pulje 2 med 12 point for syv kampe.

De 12 point er opnået via fire hjemmebanesejre med sammenlagt 13-5, så det var et stærkt hjemmehold, der tog imod Randers.

Randers-træner Colin Todd var dog ikke mere bekymret, end at han gav officiel debut til målmanden Jack Duncan og midtbanespilleren Frederik Lauenborg.

Randers nåede i pokalfinalen i 2013, hvor det endte med et knebent 0-1-nederlag til Esbjerg efter forlænget spilletid.