Randers tager et point mod Nordsjællands unge tropper

Randers FC sikrede sig ét point i de sidste minutter af 2-2-kampen mod FC Nordsjælland i Farum søndag eftermiddag.

Med en angriber på 27 år og en 24-årig målmand som de ældste i startopstillingen havde Kasper Hjulmand valgt et Nordsjælland-startopstilling med en uhørt lav gennemsnitsalder på omkring 21.

Det unge hold skulle da også lige finde sig til rette på kunstgræsset i Farum i første halvleg, hvor Randers var bedste hold på banen.

Det resulterede i kampens første scoring efter bare otte minutter. Randers spillede sig flot gennem Nordsjælland-forsvaret, og inde i feltet lagde Viktor Lundberg bolden af til Kasper Fisker, der med en præcis inderside satte sin tredje scoring i denne sæson ind.

Mindre end ti minutter senere var der igen fare på færde i FCN-målet.

Målmand David Jensen fumlede med bolden, da han skulle gribe den efter et langskud og tabte den ind mod stregen, hvor han kastede sig ned efter den.

TV-billederne viste, at bolden som minimum var på grænsen til at være helt over stregen, men dommerens fløjte forblev tavs, og så var stillingen fortsat 1-0 til udeholdet.

Fra anden halvlegs start lykkedes det Kasper Hjulmands unge tropper at vende kampen på hovedet med to mål i de første ti minutter.

Først var det 20-årige Mathias Jensen, det kom flyvende i feltet og satte foden på et højt indlæg fra David Moberg Karlsson til 1-1 efter otte minutter af anden halvleg.

Og to minutter senere fik hjemmepublikummet i Farum et debutantmål, da midtbanespilleren Christian Køhler hamrede et flot langskud forbi en forsvarsløs Randers-målmand til 2-1.

Med ti minutter tilbage blev Nordsjælland reduceret til ti mand, da Emre Mor indkasserede sit andet gule kort for film og måtte gå tidligt i bad.

Og undertallet blev dyrt for Nordsjælland, for i kampens sidste minut sikrede Randers sig det ene point, da Mikael Ishak fik udnyttet et tungt Randers-pres til en udlignende scoring.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip