Randers-træner Colin Todd: Vi smed håndklædet i ringen

Det blev til et 1-3-nederlag til Randers, da Viborg var på besøg i Superligaen søndag eftermiddag. Resultatet er Randers-træner Colin Todd skuffet over, især fordi han savnede vilje og gejst hos sit mandskab.

- Vi var ikke til stede i dag. Vi skabte ikke noget i dag, og det er skuffende. Vi manglede tempo, og det så ud som om, vi smed håndklædet i ringen, siger Colin Todd.

- Spillerne vidste, at de skulle være klar, da de gik på banen, de skulle være der mentalt, men af en eller anden grund, så var vi der ikke.

Randers kom bagud, men fik udlignet i slutningen af første halvleg. Det kunne have givet momentum til anden halvleg, men Viborg bragte sig på 2-1 på et straffespark i første halvlegs døende minutter.

- Vi fik en livline, da vi udlignede, og det havde været noget andet at gå til pause med 1-1. Selv om vi spillede dårligt, så havde det billedet set anderledes ud, men så scorede de på et straffe, siger Colin Todd.

Mads Agesen blev skurken for Randers, da han nedlagde Serge Deble i feltet, hvilket i sidste ende førte til Viborgs føringsmål.

Mads Agesen mener dog, at det var en tvivlsom kendelse.

- Jeg er ikke sikker på, at der var straffe, men hvis der var, så var det klodset lavet af mig. Dommeren sagde, at det var benspænd, men sådan oplevede jeg det ikke, siger Mads Agesen.

- Han var på vej ud over baglinjen, og så lagde jeg en hånd på hans skulder. Det lignede et dobbelt benbrud, sådan som han smed sig. Jeg gav dommeren muligheden for at dømme, og det var dumt.

Det er dog ikke kun straffesparket, der var årsagen til Randers' nederlag, mener Agesen.

- Vi var simpelthen for dårlige i dag. De står godt i de bageste kæder, og vi bliver nødt til at slå en masse indlæg, som ikke er vores store styrke for tiden, siger Mads Agesen.

Nu venter der en 14 dages pause i Alka Superligaen, inden Randers skal i aktion igen. Det skal holdet 3. april, hvor Randers gæster OB.

/ritzau/

Dagens Gossip