Randers-træner efterlyser tempo efter nederlag til AaB

Randers FC måtte søndag se sig slået 0-1 hjemme mod AaB, og har dermed fortsat sæsonens første sejr til gode. Randers-træner Olafur Kristjansson var efter kampen en skuffet, men fattet mand.

- Fundamentalt mener jeg, at vi manglede noget tempo, og at vores energiniveau var for lavt. De vandt alle nærkampe og andenbolde og så videre. Vi haltede bagefter. Men alligevel skaber de ikke så mange chancer, sagde Kristjansson efter opgøret.

Randers-træneren kunne dog også se positive elementer i sit holds indsats, specielt efter pausen.

- Det positive er den måde, som vi kommer ud til anden halvleg på, og da så vores spil langt bedre ud. Men der er det fundamentale også på plads, og vi spiller i et højere tempo, tilføjede han.

Samme betragtninger lagde Kasper Fisker for dagen efterfølgende. Midtbanespilleren havde dog svært ved at finde årsager til den pauvre første halvleg fra randrusianerne.

- Vi kommer rigtig, rigtig, dårligt ud og det er slet ikke godt nok, slet ikke i en sæsonpremiere på hjemmebane. Det er uforklarligt, hvorfor vi kommer så skidt ud, det er svært at sætte ord på.

- Men trods alt viser vi god moral i anden halvleg, og viser, at vi godt kan spille god fodbold. Men vi skal jo komme ud til kampene på samme måde som vi gør efter pausen i dag.

- Hvis vi skal ende i top-6, og det har vi en ambition om, så skal vi vinde vores hjemmekampe, også mod AaB, og så er det ikke godt nok at komme ud, som vi gjorde i dag, sagde Kasper Fisker efter opgøret.

Søndagens 0-1 nederlag betyder, at Randers FC blot har hentet et enkelt point i sæsonens første to kampe. Næste opgave for randrusianerne er næste weekends udekamp mod AGF.

/ritzau/

Dagens Gossip