Randers-træner: Et fantastisk comeback

Skrevet af admin

16/08/2015

Dagens topnyheder

Formstærke OB havde Randers FC på besøg i søndagens kamp i Alka Superligaen, men det var kronjyderne, som trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Randers leverede et comeback ved at vende et truende nederlag til en 3-2-sejr. Både sejren og antallet af mål, holdet scorede, var Randers-træner Colin Todd da også tilfreds med.

- Vi scorede tre mål igen, og det var stærkt af os. Jeg tager ikke noget fra spillerne. Vi arbejdede hårdt, og vores keeper leverede nogle gode redninger, siger Colin Todd.

- Vi snakkede om nogle ting i pausen. Det var et skidt mål at få imod os i starten af anden halvleg, men vi havde evnerne til at slå tilbage igen med det samme, som vi viste igen i dag, siger Randers-træneren.

Sejren blev sikret efter, at Randers kom bagud med 1-2 i starten af anden halvleg. En scoring kort efter på straffespark og et hovedstødsmål af superligatopscoreren Viktor Lundberg vendte det hele.

Colin Todd er begejstret for, at holdet kæmpede i hele kampen, og at det gav bonus til sidst.

- Det er helt fantastisk, at vi kom tilbage fra at være bagud med 1-2, som vi selv var skyld i. Vi formåede at komme tilbage med vores styrker. Vi har drive, vilje til at vinde og et godt sammenhold, siger Colin Todd.

Matchvinder Viktor Lundberg er også tilfreds med holdets arbejdsindsats.

- Vi arbejdede hårdt hele kampen. Vi scorede tre, og de scorede to, og så er den ikke længere. Vi er et stærkt hold, og det ved vi.

- Vi viste det sidste år. Det er bare hårdt at møde os, og vi viste os bare stærkere over 90 minutter, siger Viktor Lundberg.

/ritzau/