Randers-træner kritiserer sit hold: Vi virkede bange

Skrevet af admin

27/09/2015

Dagens topnyheder

Randers led et 0-2-nederlag i eftermiddagens topopgør, hvor FC Midtjylland var på besøg på BioNutria Park i Randers.

Ifølge Randers-træner Colin Todd virkede hans hold skræmt og gav for mange chancer væk – især i første halvleg.

- Vi stod ikke tæt nok i kæderne, og vi manglede sammenhæng. Vi virkede en smule bange, og jeg ved ikke hvorfor. FC Midtjylland kom i hvert fald frem til en masse muligheder i første halvleg, siger Colin Todd.

- Jeg var glad og lettet, da vi kunne gå til pausen med 0-0 og en mulighed for at få styr på spillet.

Der var ifølge Colin Todd fremgang at spore i anden halvleg, og han ærgrer sig over, at man gav nogle dumme mål væk i en periode, hvor man ellers var i kontrol.

- Vi kom meget bedre ud i anden halvleg, vi fik gang i vores afleveringer, og vi bed os godt fast i kampen i fra anden halvlegs start, siger Colin Todd, der mener, at det første mål ødelagde det for hjemmeholdet.

- Deres første mål dræbte os. Vi skulle have clearet bolden, det gjorde vi ikke, og det endte med en scoring. Vi gav ikke os selv en mulighed for at komme tilbage i kampen, da vi lukkede endnu et dumt mål ind. Der gik to minutter, og så var kampen lukket.

Randers-backen Alexander Fischer mener ikke, at han og holdkammeraterne kan være tilfredse med indsatsen i en kamp, der kunne have sendt kronjyderne på førstepladsen.

- Første halvleg var bestemt under et niveau, som vi kunne være bekendt, og det var ikke, hvad vi havde forventet af os selv, siger Alexander Fischer.

- Vi blev slet ikke farlige nok, og jeg er ekstremt skuffet over, at vi ikke fik mere ud af en kamp, hvor vi gerne ville have haft de tre point.

Randers har mulighed for at revanchere nederlaget i næste spillerunde, hvor man tager imod Hobro på hjemmebane.

/ritzau/