Randers-træner: Vi slår ikke FCM foreløbigt

Skrevet af admin

12/11/2013

Mest læste i dag

Ind imellem skal man bare erkende, at man har tabt til en bedre modstander i stedet for at komme med 117 dårlige undskyldninger og skælde alt og alle ud over, at det ikke gik som ønsket.

Tirsdag var sådan en dag for Randers-træner Jan Leslie, der sammen med sine spillere led sæsonens første liganederlag, da FC Midtjylland vandt 32-25 i Randers.

Leslie ærgrer sig over perioden sidst i første halvleg, hvor gæsterne gik fra 8-10 til 18-11, men der var ingen dårlige undskyldninger.

- FCM er et klassemandskab. Det er bare at rose dem og give dem et stort skulderklap, de gør det godt, siger Jan Leslie til TV3 Sport1.

Og selv om Randers stadig topper ligaen, er FCM et bedre mandskab, mener han. Leslie og Randers-spillerne tabte i sidste uge med otte mål til FCM i pokalturneringen, og tirsdag sluttede det så med minus syv i ligaen.

Leslie har da også svært ved at komme med en opskrift på, hvordan Randers skal slå FCM.

- Det bliver ikke lige foreløbigt, siger han.

Sofie Strangholt var en af mange Randers-spillere, der ikke fik det til at fungere mod midtjyderne.

- Det lykkes ikke for os i dag. Det bliver for sløvt, og de får for mange nemme mål. Det er træls, siger hun til tv-stationen.

- Vi smider det i første halvleg. Vi bliver alt for utålmodige og smider mange bolde væk.Og så brænder vi alt for mange chancer, siger Sofie Strangholt.

I midtjydernes lejr var der omvendt smil og glæde ovenpå storsejren.

- Vi løber stærkt og laver en masse kontramål. Vi var rigtig skarpe i kontrafasen. Det var en sikker sejr i dag, og jeg har bare kæmpe respekt for disse tøser, siger træner Helle Thomsen til TV3 Sport1.

Hollandske Nycke Groot var blandt kampens helt store profiler, men hun ville helst dele sejren med alle sine holdkammerater.

- Vi gør det sammen, og det er fedt, at alle træder i karakter, siger hun.

Indtil tirsdagens øretæve var Randers HK ubesejret i Dame Håndbold Ligaen, men efter otte sejre kom sæsonens første liganederlag.

Randers topper trods nederlaget stadig ligaen med 16 point for ni kampe - et point mere end FC Midtjylland.

/ritzau/