Randers vil lade premierebommert gå ud over Esbjerg

Skrevet af admin

03/03/2016

Dagens topnyheder

Randers FC indledte forårssæsonen i Superligaen med at smide point mod Sønderjyske i overtiden, og 1-1-resultatet var generelt en skuffelse for træner Colin Todd.

Det bitre premiereresultat på hjemmebane mod sønderjyderne skal gå ud over Esbjerg, som tager imod Randers på søndag.

- Det var en skuffende åbningskamp. Bagefter føltes det mere som et nederlag end et point på kontoen.

- Nu ser jeg frem til spillernes reaktion, og jeg ved, at vi alle får en positiv reaktion. Vindermentaliteten i den nuværende trup har aldrig været stærkere og mere markant i min tid i Randers.

- Det sårer spillerne virkelig meget at miste to point på den måde, vi gjorde mod Sønderjyske, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Randers-træneren er sikker på, at spillerne vil reagere med stor aggressivitet mod Esbjerg med det ene formål at gøre ondt på modstanderen.

- Vi skal udnytte de situationer, hvor vi er i boldbesiddelse. Og vi skal være klar over, at der kommer perioder i kampen, hvor Esbjerg dominerer, og så skal aggressiviteten udmønte sig i, at vi formår, at de ikke gør ondt på os.

- Esbjerg bliver en stor udfordring for os, og det kræver en stor indsats at komme hjem med point, vurderer Todd.

Esbjerg har mange nye ansigter med i forhold til i efteråret, så Todds kendskab til vestjyderne i deres nuværende forfatning er ikke stort.

- Vi fokuserer først og fremmest på os selv, og som jeg sagde tidligere; vindermentaliteten i denne klub har aldrig været større, end den er nu, understreger Todd.

Kampen mellem Esbjerg og Randers spilles på Blue Water Arena søndag klokken 13.

/ritzau/