Randers vil lade premierebommert gå ud over Esbjerg

Randers FC indledte forårssæsonen i Superligaen med at smide point mod Sønderjyske i overtiden, og 1-1-resultatet var generelt en skuffelse for træner Colin Todd.

Det bitre premiereresultat på hjemmebane mod sønderjyderne skal gå ud over Esbjerg, som tager imod Randers på søndag.

- Det var en skuffende åbningskamp. Bagefter føltes det mere som et nederlag end et point på kontoen.

- Nu ser jeg frem til spillernes reaktion, og jeg ved, at vi alle får en positiv reaktion. Vindermentaliteten i den nuværende trup har aldrig været stærkere og mere markant i min tid i Randers.

- Det sårer spillerne virkelig meget at miste to point på den måde, vi gjorde mod Sønderjyske, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Randers-træneren er sikker på, at spillerne vil reagere med stor aggressivitet mod Esbjerg med det ene formål at gøre ondt på modstanderen.

- Vi skal udnytte de situationer, hvor vi er i boldbesiddelse. Og vi skal være klar over, at der kommer perioder i kampen, hvor Esbjerg dominerer, og så skal aggressiviteten udmønte sig i, at vi formår, at de ikke gør ondt på os.

- Esbjerg bliver en stor udfordring for os, og det kræver en stor indsats at komme hjem med point, vurderer Todd.

Esbjerg har mange nye ansigter med i forhold til i efteråret, så Todds kendskab til vestjyderne i deres nuværende forfatning er ikke stort.

- Vi fokuserer først og fremmest på os selv, og som jeg sagde tidligere; vindermentaliteten i denne klub har aldrig været større, end den er nu, understreger Todd.

Kampen mellem Esbjerg og Randers spilles på Blue Water Arena søndag klokken 13.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip