Randers vrager uengageret sydafrikaner til lokalopgør

Den sydafrikanske midtbanespiller Mandla Masango kommer ikke på banen, når superligaklubben Randers møder lokalrivalen AGF søndag aften.

Sydafrikaneren er ikke i Randers' trup, da han ikke har følt sig klar til at deltage i klubbens træninger før opgøret.

"Mandla Masango ikke følt sig klar til at deltage i den daglige træning de seneste par dage, hvorfor trænerteamet har valgt at se bort fra sydafrikaneren til lokalopgøret mod AGF," skriver Randers på klubbens hjemmeside.

Der er ikke tale om, at spilleren er skadet.

- Nej, jeg tror ikke, han er skadet, sagde Randers' sportschef, Ole Nielsen, fredag til Randers Amts Avis om sydafrikanerens fravær på træningsbanen.

Mandla Masangos agent, Buddy Farah, har tidligere givet udtryk for, at spilleren ikke føler sig tilpas i den kronjyske klub.

- Mandla er ulykkelig i Randers, og han har tryglet Randers-ledelsen om at få lov til at skifte klub, sagde agenten til Ekstra Bladet 20. juli.

I foråret døjede Randers også med kedelige personalesager i forbindelse med, at anføreren Christian Keller fandt sammen med holdkammeraten Jonas Borrings kone, som Borring var ved at blive separeret fra.

Da nyheden kom frem to runder inde i forårssæsonen, medførte det, at ingen af spillerne kom mere på banen for Randers i foråret. Begge har siden skiftet klub.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip