Rangers FC henter point i Premier League-comeback

06/08/2016

En scoring af Martin Waghorn i midten af anden halvleg reddede det ene point for det skotske storhold Rangers FC, da Glasgow-klubben lørdag spillede 1-1 mod Hamilton i den bedste skotske række.

Rangers endte i sidste sæson med at rykke op i den skotske Premier League efter at have været i de lavere rækker i fire år på grund af økonomisk kaos i klubben.

I comeback-kampen kom holdet bagud efter 30 minutters spil, da udeholdets Alister Crawford sparkede gæsterne foran.

Det uafgjorte resultat var ikke det signal, Rangers' træner Mark Warburton ønskede at sende til ærkerivalerne fra Celtic, som søndag spiller sæsonens første kamp, når det på udebane gælder møder Hearts.

- Vi er nødt til at være mere modige på den sidste aflevering.

- Vi vidste, at de ville komme for at frustrere os, og det gjorde de. Det var en hård første kamp i forhold til alle forventningerne, der var til kampen, sagde Warburton efter kampen ifølge AFP.