Ransagning på Fyn førte til sjællandsk fyrværkerifabrik

Det var kulminationen på flere ugers efterforskning og ransagninger på Fyn, da Københavns Politi torsdag aften afslørede omfattende og ulovlig produktion af fyrværkeri i en lagerhal på Sjælland.

Det oplyser politiet fredag eftermiddag samtidig med, at tre formodede bagmænd kræves varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør i København.

Natten mellem mandag og tirsdag i denne uge gennemførte Københavns Politi i samarbejde med Fyns Politi en ransagning på en ejendom i Krogbølle ved Otterup, hvor der foregik masseproduktion af fyrværkeri.

Onsdag aften var betjente fra de to politikredse igen på spil ved den samme ejendom i Krogbølle, hvor det lykkedes at afsløre endnu en portion kemikalier og andre remedier til brug for fremstilling af ulovligt fyrværkeri.

Det var tilsyneladende spor herfra, der torsdag bragte politiet på sporet af en ejendom i Tureby syd for Herfølge, hvor der blev fundet en produktionshal til fremstilling af ulovligt fyrværkeri.

Her anholdt politiet tre mænd på 22, 28 og 29 år.

Vicepolitiinspektør Claus Birkelyng fra Københavns Politi oplyser til Ritzau, at der er tale om tre brødre.

- De er sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og for at bringe andres liv og førlighed i fare, siger vicepolitiinspektøren til Ritzau.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip