Rap fyrs Uncle Phil er gået bort

Den amerikanske skuespiller James Avery er tirsdag aften gået bort. Han blev 68 år. Dødsårsagen er komplikationer efter den hjerteoperation, han undergik den 11. november 2013, skriver CNN.

De fleste kender nok Avery som den strenge, men inderst inde godmodige onkel og reservefar for Will Smiths rappe rapper i komedieserien Rap fyr i L.A. Og det er da også hans gamle kollegaer fra 1990'er-serien, der har været hurtigst ude med sørgende ord.

- Avery var en fantastisk mand og en i sandhed vidunderlig skuespiller, siger Joseph Marcell, der havde rollen som familien Averys noget underkuede butler Geoffrey til CNN.

Også James Averys kejtede tv-søn, skuespiller Alfonso Ribeiro, melder sig koret af klagende røster.

- Jeg er i dyb sørg over James Averys død. Han var en far nummer to for mig. Jeg kommer til at savne ham enormt, tweeter Ribeiro, der spillede sønnen Carlton Banks i tv-serien.

Will Smith selv har ladet konen Jada Pinkett Smith føre ordet på sin verificerede Facebook-side, hvor hun sender positive tanker til henholdsvis Averys efterladte mor og enke.

- Vore kondolencer til tante Florence, til Miss Barbara og til alle dem, der elskede ham, skriver hun ifølge CNN.

Selvom James Avery først for alvor blev kendt i rollen som den gnavne Onkel Phil, så kan han stadig høres som stemmeskuespiller i en lang række tegnefilm lige fra "Teenage Mutant Ninja Turtles" til "Iron Man".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip