Rapikon vil være manager for ung stjerne

Skrevet af admin

04/01/2016

Dagens topnyheder

Det kan godt være, at hiphop-legenden Jay Z har 99 problemer, men selvtilliden er ikke ét af dem. Han er nemlig sikker på, at han kan forvandle Harry Styles, der er medlem af boybandet One Direction, til verdens største kunstner.

- Jeg kan få ham til at arbejde med de største kunstnere, de største producere og forvandle ham til den største kunstner i verden inden for et år.

Det er i et interview med britiske Daily Star, at Jay Z kommer med tilnærmelserne til den unge brite, og han ved allerede nu, hvor arbejdsindsatsen skal lægges.

- Harry har ikke brug for hjælp til at få omtale. Alle i verden ved, hvem han er. Men han har brug for at klare overgangen fra at være medlem af en gruppe til at blive en soloartist, siger den New York-baserede rapper, der har 21 Grammy-priser på samvittigheden.

Og noget tyder på, at unge Styles bør spidse ører, når den erfarne rapper, med det borgerlige navn Shawn Corey Carter, byder sig til. Jay Z har nemlig hjulpet verdensstjerner som Rihanna, Kanye West og Shakira med at nå dertil, hvor de er i dag. 

Desuden har han også arbejdet sammen med Beyoncé, som han også er gift med.

Jay Z's sans for forretning er netop en af de ting, der får ham til at skille sig ud fra mængden. Erhvervsmagasinet Forbes anslår, at han er god for næsten 3,8 milliarder kroner, og nu har han altså fået øje på en ny indtjeningskilde, selvom han sandsynligvis kommer til at dele Harry Styles med britens tidligere mentor, X Factor-dommeren Simon Cowell.

- Jeg ville elske at skrive under med Harry. Simon (Cowell, red.) vil selvfølgelig gerne fortsætte med at arbejde med ham, men vi kunne lave en fælles forretning. Vi har begge to kvaliteter, vi kan bidrage med. Og Harry kan tjene rigeligt med penge, til at alle kan få en bid af kagen, siger Jay Z.

/ritzau/FOKUS