Rapkonge er endt i kørestol

Skrevet af admin

25/07/2015

Mest læste i dag

Han er kendt under rapnavnene P. Diddy og Puff Daddy, men egentlig hedder han noget så almindeligt som Sean John Combs. Og den 45-årige rapperen hopper normalt gerne rundt på scenen.

Men nu må rapkongen tage sig en pause. En knæskade har nemlig sat en stopper for de vilde udskejelser og har forvist rapperen til en kørestol.

- Lige kommet ud fra en knæoperation! Jeg har udskudt det i to år, det her lort gør virkelig ondt! Skud ud til min læge, dr. Ahluwalia, jeg håber du har gjort det godt! skriver "Bad Boy for Life"-rapperen til et billede på Instagram, hvor han sidder i en kørestol klædt i en grå hættetrøje.

Diddy har kæmpet med knæet i længere tid, og måske var det også det, der gav ham problemer under en koncert ved dette års BET Awards, som hylder minoriteter i underholdningsindustrien. Her faldt den 45-årige rapper nemlig ned for scenen midt under en gang hårdkogt gangsterrap.

Allerede lørdag, dagen efter operationen, har Diddy dog lagt en blærevideo ud på Instagram, hvor han danser rundt på sine krykker. Så mon ikke rapkongen klarer sig.

Se Diddys billede lige efter operationen: https://instagram.com/p/5fmsS3Jlyk/?taken-by=iamdiddy

Og videoen hvor han danser på krykker: https://instagram.com/p/5jBw1cJl3h/?taken-by=iamdiddy

Se klippet hvor Diddy falder ned fra scenen: http://uk.eonline.com/news/679987/sean-diddy-combs-is-wheelchair-bound-after-knee-surgery-see-the-pic

/ritzau/FOKUS