Rapper melder afbud til Tivoli: Glemte at han skulle i fængsel

Rapperen Captain Doom alias Daniel Thorup fra Horsens har i sidste øjeblik meldt afbud til finalen i MC's Fight Night i Tivoli på lørdag. Årsagen er, at han havde glemt at han skulle i fængsel og afsone en dom.

Daniel Thorup hedder Captain Doom når han freestyle rapper. Med sin lyse stemme, paryk og sjove statements var Captain Doom udset til at skulle være et særdeles underholdende bekendtskab til årets finale i Tivoli – en finale der faktisk kan prale af, at blive verdens største freestyle konkurrence i år.

Afløseren hedder Jakobo

I stedet bliver den 9. seedede freestyle rapper fra kvalifikations-runderne i juni indkaldt. Den fynske rapper Jakobo var ved at falde ned af stolen da han, midt i et afsnit af Breaking Bad, blev ringet op og tilbudt en plads i årets MC’s Fight Night finale.

Jakobo debuterede i 2011 finalen, hvor han måtte forlade konkurrencen efter sin første battle. Jakobo mener selv, at han er langt bedre end tilbage i 2011. Han han ser frem til udfordringen og er spændt på at møde så stort et publikum i Tivoli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip