Rapperen Young Thug anklages for terrortrusler

Som rapper er det vigtigt at have attitude, men nogle gange går det over gevind. Det gjorde det også for den unge amerikanske rapper Young Thug, da han onsdag i sidste uge blev tilbageholdt for terrortrusler i et storcenter i Sandy Springs, som ligger i den amerikanske delstat Georgia.

Den unge rapper, som går under det borgerlige navn Jeffrey Lamar Williams, var på indkøb i forrige uge, da han skabte stort postyr i et storcenter i hjemstaten Georgia.

Da den 22-årige musiker blev eskorteret ud af centret af en centervagt, truede han med at slå ham ihjel.

Ifølge den officielle retsrapport fra Georgia lokalpoliti truede "Stoner"-hitmageren med at skyde centervagten i ansigtet. 

Det blev for meget for betjenten, som derfor tilkaldte den lokale politienhed.

Hiphopmusikeren nåede dog at forlade stedet inden politiets ankomst, så der blev udstedt en dommerkendelse samt en eftersøgning af rapperen.

Selvom episoden skete for mere end en uge siden, er det først lykkedes politiet at pågribe den unge musiker torsdag. Politiet fandt Young Thug lidt udenfor Atlanta, hvor han opholdt sig på en ukendt adresse.

Ifølge Jim Joyner, som er talsmand for U.S. Marshals, vil enheden hjælpe det lokale politi med at rejse en sag om terrortrusler mod rapperen.

Det amerikanske lokalmedie Atlanta Journal Constitution bekræfter, at den første høring finder sted torsdag amerikansk tid. 

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip