Rasende asyl-par gik amok: Kastede brosten efter Røde Kors-medarbejdere, da de skulle flyttes til Bornholm

Da to Røde Kors-medarbejdere tidligere på ugen skulle transportere et somalisk asylpar til Frederikssund Station, gik det helt galt. Begge asylansøgere er nu sigtet for vold mod embedsmand i funktion og for forsøg på grov vold. Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge Lokalavisen.

Balladen opstod, da det gik op for parret på henholdsvis 28 og 29 år, at de skulle flyttes fra Auderødlejren i Frederiksværk til et center på Bornholm, blev de rasende.

Læs også: Asylansøger udvist af Danmark: Befamlede 10-årig dreng på penis

Ifølge sigtelsen blev den ene Røde Kors-medarbejder slået af parret, mens de begge fik kastet brosten efter sig. De to medarbejdere måtte søge tilflugt bag en bil og tilkalde politiet.

Torsdag formiddag blev asylparret, der har fem børn i Somalia, varetægtsfængslet i 14 dage ved Retten i Hillerød.

Læs ogsåKarsten blev voldtaget af asylansøger: Føler sig skyldig over, at manden blev smidt ud af landet

Senioranklager ved Nordsjællands Politi, Michael Qvist, går efter, at de to asylansøgere skal udvises, ifølge Frederiksborg Amts Avis.

- Vi skal nu have genafhørt de to Røde Kors-medarbejdere og have udformet et anklageskrift, hvori vi lægger op til udvisning. Under alle omstændigheder kan de to sigtede ikke blive i Danmark, for de har søgt asyl i adskillige andre lande før, siger Michael Qvist til avisen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip