Rasende BIF-direktør: Vanvittigt, Allan K!

Brøndbys direktør Tommy Håkansson fik et mindre chok, da han så, hvad FCNs ejer Allan K. Pedersen havde sagt i gårsdagens Fodbold Uden Filter på 3 i går. FCN-bossen udtalte kort sagt, at det ville være bedst, hvis Brøndby gik konkurs.

En udtalelse, der kommer midt i BIFs livsvigtige aktieemission. Derfor er Pedersens kommentarer "vanvittige" og "helt ude i hampen", siger en rasende Tommy Håkansson til sporten.dk

- Jeg synes, at Allan K Pedersen skal koncentrere sig om at drive fodbold i FC Nordsjælland, så skal vi nok koncentrere os om at drive fodboldklub i Brøndby IF. Måske Allan K. skal koncentrere sig om sine egne konkursselskaber, siger Håkansson til sporten.dk.

- Vi gør det, der er bedst for Brøndby. Han kender ikke vores regnskab, og de tal, der ligger til grund for det. At erklære Brøndby konkurs er en fuldstændig vanvittig udtalelse. Vi er Danmarks største fodboldklub med en kæmpe ungdomsafdeling, vi har over 125 fodboldhold. Det vil ikke ske, og vi vil arbejde alt, hvad vi kan lige til målstregen for, at det ikke sker, siger Håkansson.

BIF-direktøren mener, at Allan K. Pedersen skal fokusere på at bidrage noget mere til dansk fodbold, især på tilskuersiden.

- Jeg synes, det er helt ude i hampen. Først slås Allan K. om billetpriserne med FCK, og nu vil han gerne slås med os omkring emissionen. Jeg synes, at Allan K. skal begynde at koncentrere sig om sin egen fodboldklub og om at bidrage med noget til dansk fodbold deroppe.

- For i og for sig er det Brøndby og FCK, der kommer med alle fansene ude omkring i det danske fodboldlandskab, det er ikke Allan K. og FCN. Han kommer ikke med noget som helst. Når han kommer til Brøndby Stadion, har han højst 100 fans med, og det bidrager ikke med noget som helst, siger Håkansson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip