Rasende FCN-træner: Dommeren ødelagde kampen

Hvis Olafur Kristjansson havde været en islandsk vulkan, så ville han være i udbrud efter søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby på Farum Park.

FC Nordsjællands cheftræner så sit hold tabe 0-2, efter at Brøndby 13 minutter før tid bragte sig foran på et meget kontroversielt straffespark.

- Hvad kan jeg sige? Jeg synes bare, at kampen blev ødelagt set fra vores synspunkt, siger den islandske træner efter dukkerten på hjemmebane.

FC Nordsjælland dominerede i anden halvleg og var på vej til at holde nullet for første gang i denne sæson, da Brøndby-angriberen Ronnie Schwartz blev bragt til fald af hjemmeholdets forsvarer Ramon Rodrigues.

Forseelsen blev begået uden for straffesparksfeltet, og Schwartz havde desuden hånd på bolden i optakten til forseelsen.

Dommer Michael Tykgaard pegede på 11-meter-pletten og tildelte Ramon Rodrigues et rødt kort, hvorefter Ronnie Schwartz scorede til 1-0.

- Den kendelse med straffesparket blev udslagsgivende.

- Da det andet mål faldt, vidste jeg ikke, om jeg skulle grine eller græde, siger Olafur Kristjansson med henvisning til Teemu Pukkis 2-0-scoring for Brøndby.

Den finske angriber befandt sig på kanten af offside, da han scorede kampens sidste mål.

Ramon Rodrigues, der altså indkasserede et direkte rødt kort, er også uforstående.

- For det første var der hånd på bolden, for det andet var forseelsen uden for feltet. Jeg troede først, at dommeren havde dømt frispark til os, jeg forstår ikke, at det blev et straffespark, siger brasilianeren.

Olafur Kristjansson havde sendt sit hold på banen mod Brøndby med besked om at få oprejsning efter tirsdagens pinlige 0-1-nederlag til Næstveds ni spillere i pokalturneringen.

Træneren ærgrer sig ekstra meget, fordi FC Nordsjælland før straffesparket dominerede mod Brøndby. Gæsternes spillere virkede før 1-0-målet trætte efter torsdagens 1-1-kamp mod græske Paok i Europa League-kvalifikationen.

- Vi kunne se, at Brøndbys spillere var blevet trætte. Vi havde mere energi og power.

- Vi burde måske have scoret tidligere, men jeg følte, at kampen var ved at gå vores vej.

- Jeg kan sagtens acceptere og leve med, at en dommer laver fejl i en fodboldkamp. Men vi taler ikke om én ting, vi taler om, at Brøndby-spilleren (Ronnie Schwartz) tog bolden med hånden, og at forseelsen var uden for feltet, siger Olafur Kristjansson.

Han var efter kampen inde i dommernes omklædningsrum. Michael Tykgaard var ikke at træffe umiddelbart efter kampen.

FC Nordsjælland har syv point efter syv kampe i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip