Rasende forældre tager sagen i egen hånd: Billeder spreder sig lynhurtigt

Et forældrepar fra North Carolina i USA er rødglødende af raseri, efter at manden, som er mistænkt for at have mishandlet deres toårige datter, er gået fri. Det skriver americanews.com.

Craig og Leigh Hollars fik deres nabo til at babysitte deres lille pige tilbage i 2013, og kort efter modtog de et rædselsfuldt opkald fra politiet. Deres datter var på hospitalet efter at være blevet udsat for grov mishandling.

- Jeg går rundt om hjørnet (på hospitalet, red.), og min datter er gul og blå fra top til tå, fortæller pigens mor Leigh Hollars.

Politiet iværksatte en undersøgelse og fortalte forældrene, at de havde rigeligt med beviser til at føre en retssag - blandt andet vidner til episoden.

Kyle Christopher Fox, babysitterens ægtemand, blev anklaget for at have banket den toårige pige på et offentligt badeværelse på en fastfood-restaurant.

Men nu er sagen blevet droppet, fordi vidnerne ikke mødte op i retten, og forældrene til pigen er forståeligt nok rasende.

- Det er meningen, at jeg skal lade retssystemet tage sig af det, og retssystemet fejlede. Jeg kunne have gjort et bedre stykke arbejde selv - og jeg lover, at han aldrig ville røre et barn igen, siger Craig Hollars.

Internettets effekt
Craig og Leigh Hollars delte efterfølgende deres frustrationer på sociale medier sammen med billeder af deres datters voldsomme skader. Historien spredte sig med lynets hast på Facebook, hvor den er blevet delt titusindvis af gange. 

Metoden virkede. Anklageren har nu lovet at tage sagen op igen, og Kyle Christopher Fox kan altså alligevel forvente at blive straffet for den grusomme forbrydelse.

Fox har en plettet straffeattest i forvejen, hvilket forældrene ikke var klar over, da de lod hans kone passe deres lille datter. Han er tidligere blevet dømt for både vold, narkohandel, våbenbesiddelse og en række andre lovovertrædelser. 

- Jeg vil bare ikke have, at andre skal gennemgå dette, og jeg ved, at det sker hver dag. Folk siger til os, at vores datter ikke vil huske noget af det, fordi hun kun var to år gammel, men hun vågner stadig om natten og skriger og sparker omkring sig på grund af mareridt, fortæller Leigh Hollars.

Forældrene kan kun håbe på, at retfærdigheden nu sker fyldest.

Kyle Christopher Fox.

 

Skaderne efter vold mod den toårig pige.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip