Rasende forældre: Toms julekalender er tom for chokolade

Skrevet af Sol Stoffregen

04/12/2013
Forventningsfulde børn måtte se langt efter chokolade i dagens låge i Toms julekalender. Chokoladegiganten kalder det en produktionsfejl.

Dagens topnyheder

Toms chokoladekalender skulle indeholde 24 stykker flødechokolade, et stykke til hver dag, men en produktionsfejl har reduceret juleglæden til kun at vare 23 dage. 

Flere forældre kom op i det røde felt, da de i dag fandt ud af, at lågen med nummer 4 i deres børns julekalender fra Toms ikke bød på chokolade.

Vreden over den manglende chokolade har Toms fået at føle på deres facebook-side.

"Jeg er rasende på min datters vegne. Låge nr 4 var tom!!! Det er fandme ikke i orden. Jeg forventer en forklaring fra jer..!! Kæmpe skuffelse og en dårlig start på dagen," skriver Christian Vadum på Facebook.

Også flere voksne havde glædet sig til at guffe dagens chokolade.

"Min morgen er ødelagt. Jeg har brug for et stykke chokolade til at få mig i godt humør, og for at vække mig op inden jeg skal ud på morgenrute... Så åbner jeg låge nr. 4 og hvad er der i???? INGENTING. Jeg har lige læst, at der er mange andre end mig, der har haft det sådan i dag, og det syntes jeg virkelig er for dårligt," skriver Amalie W. Egemose på Facebook.

Chokoladegiganten, Toms, som står bag brøleren har undskyldt og lover kompensation til de skuffede chokoladekalender-ejere.

"Vi er desværre blevet opmærksomme på, at der er fejl i nogle af vores julekalendere. Det er vi meget kede af. Hvis du oplever fejl i din kalender, så skriv til vores kvalitetsafdeling på mail: tomskvalitet @ tomsgroup.com. De sidder klar til tage hånd om dig og kompensere dig for din uheldige oplevelse. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår, Toms."