Rasende Oscar-vinder udvandrer fra interview

Skrevet af admin

27/03/2015
- Hold dig til emnet.Så iskold og klar var Cate Blanchett under et interview med det australske Channel Ten's program "The Projekt."Den 45-årige dobbelte Oscar-vinder oplevede, at hun blev bombarderet med spørgsmål, der stak i alle retninger, end dem hun var der for - nemlig promoveringen af eventyrklassikeren "Askepot."Hele palaveren startede med at intervieweren konstaterede, at Blanchett ville være en rar person at nyde en øl med.- Jeg drikker ikke øl, lød det fra Blanchett, der straks fik intervieweren til at erkende:- Hvad skal jeg gøre for at bryde isen?- Giv mig en vodka lavet på kartoffel fra Devon, svarede skuespillerinden, der selv foreslog, at de skulle give hinanden hånd igen og starte forfra på interviewet.- En af os skal jo lave vores job, konstaterede den australske mor-til-fire.Men interviewet nåede slet ikke rigtigt i gang, for det hele kogte fuldstændig over, da Blanchett blev spurgt, hvordan hun i "Askepot"-filmen håndterede at skulle spille sammen med en levende kat i snor.- Det er dit spørgsmål? Det er dit f... spørgsmål?, sydede hun rasende og sluttede sarkastisk svadaen af med ordene "hyggeligt at møde dig," inden hun dog grinende udvandrede.Intervieweren derimod er meget begejstret over interviewet, som han på sin Instagram-profil kalder "det bedste, værste interview, jeg nogensinde har lavet."Cate Blanchett kan i øjeblikket ses i de danske biografer i netop genindspilningen af "Askepot."Newspaq

Mest læste i dag

- Hold dig til emnet.

Så iskold og klar var Cate Blanchett under et interview med det australske Channel Ten's program "The Projekt."

Den 45-årige dobbelte Oscar-vinder oplevede, at hun blev bombarderet med spørgsmål, der stak i alle retninger, end dem hun var der for - nemlig promoveringen af eventyrklassikeren "Askepot."

Hele palaveren startede med at intervieweren konstaterede, at Blanchett ville være en rar person at nyde en øl med.

- Jeg drikker ikke øl, lød det fra Blanchett, der straks fik intervieweren til at erkende:

- Hvad skal jeg gøre for at bryde isen?

- Giv mig en vodka lavet på kartoffel fra Devon, svarede skuespillerinden, der selv foreslog, at de skulle give hinanden hånd igen og starte forfra på interviewet.

- En af os skal jo lave vores job, konstaterede den australske mor-til-fire.

Men interviewet nåede slet ikke rigtigt i gang, for det hele kogte fuldstændig over, da Blanchett blev spurgt, hvordan hun i "Askepot"-filmen håndterede at skulle spille sammen med en levende kat i snor.

- Det er dit spørgsmål? Det er dit f... spørgsmål?, sydede hun rasende og sluttede sarkastisk svadaen af med ordene "hyggeligt at møde dig," inden hun dog grinende udvandrede.

Intervieweren derimod er meget begejstret over interviewet, som han på sin Instagram-profil kalder "det bedste, værste interview, jeg nogensinde har lavet."

Cate Blanchett kan i øjeblikket ses i de danske biografer i netop genindspilningen af "Askepot."

Newspaq