Rasende tennis-komet buhet af for underhåndsserv

Årets sidste Grand Slam blev forladt i vrede og skuffelse af Janowicz, der tidligere på sommeren imponerede stort ved Wimbledon ved at nå semifinalen, men altså kun fik én kamp ved US Open 2013 efter et nederlag 4-6, 4-6, 2-6 til verdensranglistens nummer 247, argentinske Maximo Gonzalez.

Tilskuerne var bestemt heller ikke tilfredse med Jerzy Janowicz, der på grund af en rygskade, han pådrog sig i weekenden, sjoskede rundt rundt på banen og gjorde alt for at vise, hvilket smertehelvede han befandt sig i. Men nogen større sympati gav det ikke blandt de fremmødte, der kvitterede med højlydt buhen, da Janowicz i kampens tredje og sidste sæt leverede en underhåndsserv.

- På mit skub, jeg vil ikke engang kalde det en serv, han slog to vindere på mit skub, så jeg besluttede mig for at prøve noget andet, sagde Janowicz som forklaring på sin utraditionelle løsning i kampen, hvor han med sine i alt 53 uprovokerede fejl langt fra lignede den 14.-plads på verdensranglisten, han indtager.

- Det var som at blive stukket i ryggen med en kniv, sagde den 22-årige polak om sin rygskade.

Blandt de absolutte favoritter i herresinglerækken var der meget mindre drama, da Roger Federer nemt slog Grega Zemlja med 6-3, 6-2, 7-5, mens Novak Djokovic heller ikke spildte sæt i sin sejr over Ricardas Berankis med 6-1, 6-2, 6-2.

Hos kvinderne, hvor Caroline Wozniacki tirsdag aften også klarede sig videre til anden runde, uddelte Victoria Azarenka en øretæve til Dinah Pfizenmaier, da hun vandt 6-0, 6-0.

Den 17-årige amerikaner Victoria Duval stod for den store overraskelse hos kvinderne, da hun med cifrene 5-7, 6-4, 6-4 slog den tidligere Grand Slam-vinder Samantha Stosur ud.

 

 

 

Dagens Gossip