Rasmus Falk har blandede minder fra landsholdet

Det er over to år siden, at OB-profilen Rasmus Falk fik sin hidtil eneste landskamp i en VM-kvalifikationskamp mod Malta, hvor han blev flået ud i pausen.

Op til playoffkampene mod Sverige får Falk igen muligheden for at spille sig ind i landsholdsvarmen, selv om han ikke føler, han greb chancen på A-landsholdet, da han fik den.

- Jeg husker tydeligt sidst, jeg var med landsholdet. Hvis man kun så kampen, så var den ikke ret god fra min side. Jeg spillede kun en halvleg, og der var jeg ikke god. Jeg har siden dengang været meget kritisk over for min egen præstation i den kamp.

- Træningsugen op til var ellers gået fantastisk, selv om det var første gang, jeg var med. Derfor var det også et fantastisk skulderklap at få lov til at starte inde i første forsøg, men udefra set kan jeg godt se, det ikke lignede en succes.

- Det er heldigvis længe siden, og nu er jeg bare helt vildt glad for at være tilbage. Det er et kæmpe skulderklap, siger Rasmus Falk.

Offensivspilleren har i den mellemliggende periode primært været tilknyttet U21-landsholdet, som han nu er blevet for gammel til.

At Rasmus Falk nu er tilbage i landsholdslejren i Helsingør, kommer som en glædelig overraskelse for ham selv.

- Det er lidt en overraskelse, at jeg blev udtaget, selv om jeg synes, jeg har gjort det godt. Der er jo ingen tvivl om, det er to helt specielle kampe, jeg er udtaget til, og det er ekstra spændende at være en del af.

- Så jeg håber på, at jeg kan suge en masse til mig, og så skal jeg vise mig godt frem til træning, siger Rasmus Falk.

Han gør sig dog ikke de store forhåbninger om spilletid mod Sverige.

- Jeg ser ikke ret store muligheder for at få spilletid lige nu, men man skal aldrig sige aldrig. Jeg går efter at få en god træningsuge, og så må vi se, hvad det rækker til.

- Jeg kan spille mange forskellige offensive pladser, og det er selvfølgelig en fordel, selv om jeg godt ved, at jeg kommer ind i truppen som en af de sidste, siger Rasmus Falk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip