Rasmus Falk tilbage i landsholdsregi

Rasmus Falk vender tilbage i landsholdsregi, når Jess Thorups tropper i september skal spille to afgørende U21 EM-kvalifikationskampe mod Andorra og Slovenien.

OB-profilen takkede i 2012 nej til landsholdsfodbold efter en virus. Efterfølgende var det så en slem knæskade, som holdt Falk ude af landsholdet.

Nu er offensiv-spilleren så tilbage i nationaldragten efter, at han mandag var blandt Jess Thorups udvalgte, som skal forsøge at slå Andorra og Slovenien i to vigtige EM-kvalifikationskampe. Nu er Falk igen fit, og det glæder landstræner Jess Thorup, at han nu igen kan råde over OB-profilen.

- Rasmus Falk er en rigtig spændende spiller, men har desværre været ramt af skader, som har holdt ham ude længe. Nu er han kommet tilbage for OB og har gjort det rigtig godt, så det er super, at vi nu får ham med i truppen igen, siger han

Senest Falk spillede en U21-landskamp var i 2011, i en EM-kvalifikationskamp mod Serbien. Herefter udtog Morten Olsen ham til Ligalandsholdets tur i januar 2012, men den dengang 19-årige angriber måtte melde fra på grund af en betændelses virus.

Dagens Gossip