Rasmus Falk: Vil bevise, at jeg er glad for at være her

Rasmus Falk har været en omdiskuteret herre, efter OB-spilleren i januar skrev under på en kontrakt med FC København, der gælder fra sommeren 2016.

Efterfølgende poserede Falk med en FCK-trøje, og OB-stjernen har siden ikke været nær så populær blandt de fynske fans, som han tidligere har været.

Men der var alligevel jubel på tribunerne, da Falk søndag lukkede OB's kamp mod FC Nordsjælland med en flot scoring til 3-1 to minutter før slutfløjt.

Og Falk selv var da også glad for reaktionerne fra tilskuerne på stadion.

- Det var rigtig dejligt. Der har selvfølgelig været meget snak, og det jeg allerhelst vil, det er at bevise, at jeg er glad for at være her, siger en storsmilende Falk til Eurosport.

Kampen mod Nordsjælland bølgede begge veje gennem det meste af kampen, og OB fik først lukket kampen mod slutningen af de 90 minutter. Og det glæder den kommende FCK-spiller, at OB nu er begyndt at vinde de tætte kampe.

- Vi spillede ikke 90 gode minutter i dag, og det gjorde vi heller ikke i sidste kamp, men det handler om at vinde, og det gjorde vi. Vi har heldigvis gode spillere oppe foran, og det kan afgøre kampene, siger han.

Også cheftræner Kent Nielsen var glad for holdets evne til at lukke en tæt kamp til sidst.

- Vi havde problemer med at få spillet bredt ordentligt ud, men så snart vi kom ind på deres banehalvdel, så var vi farlige. Og så har vi nogle individualister, som kan spille godt sammen med de andre, men samtidig kan noget på egen hånd.

- Derfor vandt vi en kamp, som var meget lige på mange måder. Men hvis der skulle være en vinder, så skulle det være os, siger Kent Nielsen til Eurosport.

/ritzau/

Dagens Gossip