Rasmus Lauge: Jeg er i en svær situation

Mens venstrefløjen Anders Eggert næsten har fået lovning på at blive en del af EM-holdet, så er Danmarks anden reserve i venteposition.

THW Kiel-playmakeren Rasmus Lauge går i øjeblikket og håber på, at der bliver brug for ham de kommende dage.

- Det er en svær situation, fordi jeg er med holdet, men skal desværre ikke skal i kamp. Det er mit lod, og det har jeg forberedt mig på.

- Jeg er med til de taktiske ting og træningerne, og jeg forsøger at holde mig skarp, hvis jeg skal ind på et tidspunkt, siger Rasmus Lauge, der i første omgang blev fravalgt af landstræner Ulrik Wilbek på grund af manglende kampform.

Spørgsmål: Kan det ende med, at der ikke bliver brug for dig?

- Det kan det godt ende med. Hvis alt flasker sig for alle sammen, så skal jeg selvfølgelig ikke skiftes ind. Men lad os nu se. Jeg forsøger at tage det, som det kommer.

Spørgsmål: Hvad tror du, der skal ske for, at Wilbek får brug for dig?

- Det kan være mange ting, så det er svært at sige.

- Det er en erhvervsrisiko med skader inden for håndbold. Det vil være en kedelig måde at komme ind i turneringen på, og jeg vil hellere vælges på grund af de kvaliteter, jeg har.

- Lad os se, hvordan det komme til at gå, og hvordan Ulriks tanker er fremadrettet.

For at forbedre kampformen var Rasmus Lauge tirsdag med assistentlandstræner Klavs Bruun Jørgensen i Team Tvis Holstebro for at deltage i træningen.

- Jeg får noget ud af alle de træninger, jeg kan få lige nu. Uanset hvad, der bliver trænet, så er det fint for mig bare at få rørt en bold, bevæget mig og lavet nogle vurderinger på banen, for at skærpe det hele.

Danmark møder Tjekkiet torsdag klokken 20.30. Danskerne er allerede sikret en plads i mellemrunden. Opgøret mod Tjekkiet kan dog få betydning for, hvor mange point holdet tager med videre til mellemrunden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip