Rasmus Lund vinder bronze ved juniorrytternes VM

26/09/2015

De unge danske cykelryttere fortsætter med at imponere ved VM i Richmond i USA.

Lørdag eftermiddag sikrede den danske juniormester Rasmus Lund sig bronze i juniorernes landevejsløb, da han efter en spændende afslutning kørte over målstregen som nummer tre.

Det er Danmarks anden VM-medalje efter Mads Würtz Schmidts guld i U23-rytternes enkeltstart tidligere på ugen.

I en hæsblæsende finish var flere danske ryttere godt med fremme, men ingen af dem kunne følge Felix Gall fra Østrig, som slog et hul på de sidste kilometer og lige akkurat formåede at holde franskmanden Clement Betouigt-Suire bag sig.

Men i kampen om bronzen var Rasmus Lund altså hurtigst, og dermed sikrede Roskilde-rytteren sig endnu en triumf til cv'et, efter at han i juni vandt det danske mesterskab.

Lund var ikke den ikke dansker, der blandede sig mellem de bedste. Mathias Norsgaard blev noteret for en syvendeplads 13 sekunder efter vinderen.

Anthon Charmig blev nummer 13, mens Niklas Larsen sluttede længere tilbage som nummer 63.