Razzia på Sjælland: 20 spritbilister knaldet i stor kontrol

20 bilister blev afsløret i spritkørsel under en omfattende færdselskontrol på Sjælland, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kontrolaktionen var et samarbejde mellem Færdselsafdelingen i Midt- og Vestsjællands politikreds og de øvrige færdselsafdelinger på Sjælland og Skat, og fokus var på netop spritkørsel.

Selve kontrollen foregik i den vestlige og nordlige del af politikredsen i tidsrummet fra kl. 15 til 22 torsdag, hvor 60 betjente foretog kontrollen fordelt på 10 kontrolstedet.

Hver kontrol havde en varighed af ca. 2 timer hvorefter der blev flyttet kontrolsted., og Skat var tilstede på flere af kontrolstederne.

Det samlede resultat er, at der blev kontrolleret 1.250 køretøjer.

20 personer blev sigtet for at køre spirituskørsel, 15 blev sigtet for at have ført bil uden at have erhvervet kørekort, 4 blev sigtet for at have føre bil selvom de var frakendt kørekortet.

Der blev endvidere skrevet 226 rapporter om andre overtrædelser af færdselsloven (herunder manglende brug af sikkerhedssele, benyttelse af håndholdt mobiltelefon, konstruktive ændrede knallerter og lignende).

Skats resultatet foreligger på mandag, oplyser politiet.

 

Dagens Gossip