R&B-stjerne: Sidste gang jeg bliver gift

Skrevet af admin

21/02/2016

Mest læste i dag

R&B-stjernen Ne-Yo, med det borgerlige navn Shaffer Chimere Smith Jr., blev lørdag gift med sin forlovede, Crystal Renay, og det bliver helt sikkert sidste gang, at den amerikanske sanger tager turen op ad kirkegulvet.

Det siger han til People Magazine.

- Dette er stort for mig. Jeg gør det ikke igen, så jeg er glad for, at min familie og venner er i stand til at være her og dele dette øjeblik med os, fortæller stjernen og fortsætter:

- Vi er mennesker, så vi kommer til at støde hovedet mod forskellige ting, men vi er blevet enige om, at dette bliver et ægteskab, der varer ved.

Parret mødte hinanden i forbindelse med et muligt samarbejde om sangerens seneste album "Non-Fiction", og det ledte til, at Ne-Yo i sommeren 2015 friede.

- Fra det første møde vidste jeg, at der var noget anderledes ved hende, noget specielt, forklarer sangstjernen om sit møde med Crystal Renay.

Det nygifte par venter i øjeblikket deres første fælles barn. Ne-Yo har fra tidligere forhold datteren Madilyn Grace på fem år og sønnen Mason Evan på fire år.

R&B-sangeren har tidligere været gift i en kortere periode, da han var 19 år. Til TMZ har stjernen fortalt, at det ægteskab ikke engang varede et år.

/ritzau/FOKUS