Real dukker Krohn-Dehlis klub og presser Barcelona

27/04/2015

Real Madrid ånder fortsat FC Barcelona i nakken i den spanske Primera Division i fodbold.

Søndag aften vandt Real med 4-2 ude over Celta, der havde Michael Krohn-Dehli på holdet i hele kampen.

Nolito bragte hjemmeholdet foran efter 10 minutter, men kort tid efter udlignede Toni Kroos for Real Madrid, da han udnyttede en returbold efter et mislykket indlæg fra Cristiano Ronaldo.

Midt i første halvleg var det Real Madrids tur til at komme foran, da Javier Hernández sendte bolden i mål.

Den mexicanske lejesvend fra Manchester United kom dermed igen på scoringstavlen. Onsdag blev han matchvinder i 1-0-sejren over Atlético Madrid, der sendte Real Madrid videre til semifinalerne i Champions League.

Celta var dog ikke færdig, og Santi Mina udlignede til 2-2 efter en halv times spil.

Cristiano Ronaldo var tæt på flere gange, blandt andet da han ramte stolpen, men portugiseren måtte gå målløs fra banen.

Det blev i stedet James Rodriguez, der straffede Celtas åbne hus i forsvaret, da han med et afrettet skud bragte Real Madrid foran 3-2 lige før pausen.

I anden halvleg var gæsterne heldige, da Toni Kroos fældede Celtas Fabian Orellana i straffesparksfeltet, uden at der blev dømt straffespark.

I stedet afgjorde Javier Hernández kampen med sin anden scoring 20 minutter før tid.

Real Madrid er nummer to i Primera Division med 79 point for 33 kampe. Det er to point færre end FC Barcelona.