Real henter ny 'galactico' hos skandale-klub

Det gjorde ondt i enhver med et stort Real Madrid-hjerte, da Barcelona tidligere på måneden præsenterede superstjernen Neymar.

Men nu slår Real Madrid-præsident Florentino Pérez hårdt igen. Ifølge den store spanske sportsavis Marca er Real Madrid enig med Málaga om en transfer på knap 225 mio. kr. for den spanske U21-landsholdsstjerne Isco. Han har længe været jagtet af nogle af Europas topklubber heriblandt Chelsea og Manchester City.

Flere anså det som sikkert, at Isco ville følge med træner Manuel Pellegrini til Manchester City, men nu tyder det på, at Isco vælger at blive i Spanien modsat andre profiler fra La Liga, som er skiftet til Premier League.

- Vi har en rigtig fin dialog, og vi har en forventning om, at Isco kan blive en del af vores klub, siger Real Madrids direktør, José Ángel Sánchez.

Isco kan blive sommerens første ’galactico'-transfer i Real Madrid. Et fænomen, Pérez skabte, da han i 2000 overtog præsidentsædet i kongeklubben for første gang og begyndte at hente verdens største navne på fodboldmarkedet som Zinedine Zidane, Luis Figo og David Beckham.

Pérez er netop genvalgt til sædet uden modstand, og nu forventes det, at Real Madrid agerer offensivt på transfermarkedet. Her har Isco været blandt topprioriteterne, da den offensive midtbanespiller regnes blandt Spaniens største talenter og spås en stor landsholdskarriere.

Isco var blandt profilerne, der forleden vandt U21-EM med Spanien.

Efter EM-triumfen antydede Isco også, at fremtiden lå i Real Madrid:

- Det er en spændende mulighed for mig, men intet er på plads endnu, og jeg har ikke travlt.

Isco er et produkt af Valencias ungdomsarbejde og var blandt de lovende unge spillere, som Málaga hentede i 2011, da klubben kom til penge via arabiske ejere. Isco havde is i maven sidste sommer, da flere af Málagas profiler smuttede efter store problemer med ejernes tilgang til at udbetale løn til tiden. Midtbanespilleren havde en stor andel i Málagas flotte sæson i Champions League, hvor holdet tabte i overtiden til Dortmund i kvartfinalen, og nu er det tid til næste skridt.

Real Madrid jagter desuden Tottenhams Gareth Bale, Napolis Edinson Cavani og Liverpools Luis Suarez. Klubbens nye træner, Carlo Ancelotti, hentes i Paris Saint-Germain og præsenteres snart.

Dagens Gossip