Real lider første liganederlag mod Krohn Dehli og co.

08/11/2015

Sevilla blev søndag aften det første hold til at besejre Real Madrid i Primera Division i denne sæson.

Efter ti kampe uden nederlag måtte Rafael Benitez' stjernespækkede mandskab se sig besejret på udebane, da Sevilla vandt 3-2.

Cifrene ser mere lige ud, end kampen reelt var, for i anden halvleg var hjemmeholdet overlegent.

Michael Krohn-Dehli blev skiftet ind for hjemmeholdet 12 minutter før tid, da Sevilla førte 3-1.

Det begyndte ellers fremragende for Real Madrid, da anfører Sergio Ramos scorede et pragtmål efter 23 minutter.

Forsvarsspilleren kastede sig gennem luften efter et hjørnespark, og Sergio Ramos helflugtede bolden i mål helt ude ved stolpen.

Anføreren landede samtidig uheldigt på skulderen, og efter en halv times spil måtte han lade sig udskifte.

Gareth Bale var tilbage for Real Madrid efter tre ugers pause, men hverken han eller superstjernen Cristiano Ronaldo kunne score.

Det kunne Sevillas Ciro Immobile derimod, da han ti minutter før pausen scorede til 1-1 fra en spids vinkel efter et hjørnespark.

Efter en times spil scorede Ever Banega til 2-1 for Sevilla, og et kvarter før tid steg den indskiftede Fernando Llorente til vejrs og headede 3-1-scoringen ind bag Francisco Casilla i Real Madrids mål.

Real Madrids indskiftede James Rodriguez, der også gjorde comeback, reducerede til slutresultatet, lige inden kampen blev fløjtet af.

Real Madrid er nummer to i Primera Division med 24 point for 11 kampe, tre point færre end førende FC Barcelona.

Sevilla er nummer ti med 15 point.

Atlético Madrid er nummer tre med 23 point, efter at holdet vandt 1-0 hjemme over Sporting Gijon.