Real Madrid besejrer tamme argentinere i VM-finale

20/12/2014

Real Madrid er officielt verdens bedste fodboldhold i 2014.

Den spanske topklub vandt lørdag aften i Marrakesh finalen ved klub-VM med 2-0 over argentinske San Lorenzo.

Finalen, der var et opgør mellem Champions League-vinderne og sejrherrerne i den sydamerikanske Copa Libertadores, var ikke særligt spændende, især ikke efter at Real Madrid kom foran.

Det skete otte minutter før pausen, da Sergio Ramos steg til vejrs og headede spanierne foran 1-0.

San Lorenzo havde ikke meget at byde på rent offensivt, til gengæld var argentinerne leveringsdygtige i diverse hårde tacklinger.

Kampens reelle afgørelse faldt seks minutter inde i anden halvleg, da San Lorenzos målmand, Sebastian Torrico, leverede et kæmpe drop.

Real Madrids Isco spillede bolden frem til Gareth Bale, hvis forkølede afslutning på forunderlig vis smuttede under målmanden til 2-0-scoringen.

Kort efter havde Enzo Kalinski San Lorenzos første egentlige chance, da han sendte bolden over Iker Casillas' mål.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, hvor Real Madrid vandt for 22. kamp i træk.

Det mest overraskende var vel egentlig, at verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, ikke kom på scoringstavlen for Real Madrid.

I kampen om tredjepladsen overraskede Auckland City fra New Zealand ved at besejre Cruz Azul fra Mexico.

Kampen endte 1-1 efter forlænget spilletid, hvorefter Auckland City sejrede 4-2 i straffesparkskonkurrencen.