Real Madrid får oprejsning og lægger pres på Barcelona

14/02/2015

Real Madrid er tilbage på vindersporet efter sidste weekends 0-4-ydmygelse mod lokalrivalen Atlético Madrid.

På hjemmebane blev det lørdag aften til pligtsejr på 2-0 over oprykkeren Deportivo La Coruña.

Real Madrid øger dermed forspringet i toppen, hvor FC Barcelona er fire point efter, men for en kamp færre. Den spiller Barcelona søndag hjemme mod Levante

Et mål i hver halvleg grundlagde sejren, som kom i hus uden storspil.

Isco scorede til 1-0 på en aflevering fra Alvaro Arbeloa midt i første halvleg, mens den franske angriber Karim Benzema 17 minutter før tid løftede bolden smart over Deportivos keeper Fabri efter Cristiano Ronaldos forarbejde.

Selv fortsætter Ronaldo sin - efter hans standarder - mindre scoringskrise. Verdens bedste fodboldspiller i 2014 har ikke scoret siden Getafe-kampen i januar.

Det er vel at mærke fem Real Madrid-kampe uden Ronaldo-mål, men portugiseren har dog afsonet karantæne i to af dem.

Deportivo La Coruña spillede en fin kamp og var ikke uden chancer for at overraske. Kort efter pausen måtte først stolpen og siden Iker Casillas redde Real fra at stillingen blev 1-1. I stedet blev føringen øget.

Lørdag eftermiddag sejrede også Sevilla på hjemmebane. Cordoba blev slået 3-0, og Sevilla ligger dermed nummer fire.