Real Madrid fastholder intenst spansk topdrama

16/02/2014

Real Madrid ville ikke stå tilbage for konkurrenterne FC Barcelona og Atlético Madrid, der begge allerede havde vundet komfortable sejre i denne runde.

I lokalopgøret mod den lille Madrid-klub Getafe demonstrerede Real Madrid sin rolle som storebror ved at vinde nemt 3-0 på udebane.

Sejren blev grundlagt tidligt i kampen. Efter seks minutter modtog supertalentet Jesé Rodriguez bolden i medløb uden for straffesparksfeltet, og efter et par smarte træk sendte han bolden ind i den fjerneste side af målet.

Efter knap en halv time øgede Karim Benzema til 2-0, og midt i anden halvleg sørgede Luka Modric for slutresultatet. Getafe havde intet modsvar, og Real Madrid havde flere chancer til at skabe en endnu større sejr.

Savnet af den karantæneramte Cristiano Ronaldo var med andre ord til at overse.

Med sejren fastholdes det tætte opløb i toppen af den spanske liga. Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid er alle noteret for 60 point med 14 spillerunder tilbage.