Real Madrid hænger på i topstriden efter pligtsejr

03/03/2016

Real Madrid kan fortsat skimte Barcelona og Atlético Madrid i La Liga-tabellen, efter at Zinedine Zidanes tropper onsdag aften besejrede bundholdet Levante med 3-1 på udebane.

Med pligtsejren er afstanden til Barcelona i ligaens top reduceret til ni point, mens der er fire op til lokalrivalen Atlético på andenpladsen.

De tre point mod den lille Valencia-klub fik dog ikke Real Madrid-stjernerne til at bryde ud i overdreven jubel.

Kampen bar præg af at være et stykke professionelt arbejde, der blot skulle overstås, og to kvikke scoringer i slutningen af første halvleg sendte storfavoritterne på ret kurs.

Først bragte Cristiano Ronaldo med sit 23. sæsonmål Real Madrid foran på straffespark, og kort efter blev det 2-0 på et selvmål.

Levante svarede dog omgående igen med en reducering fra Deyverson, og bundholdet kunne dermed gå ud til anden halvleg med begrundet håb om at snuppe et overraskende point.

De undertippede værter leverede generelt en fin præstation, men det rakte ikke, og i de sidste minutter sikrede Isco endegyldigt Real Madrid sejren med sin 3-1-scoring.

Tidligere onsdag aften havde Michael Krohn-Dehli en aktie i Sevillas 1-0-sejr på hjemmebane over Eibar.

Den danske landsholdsspiller stod for oplægget til Fernando Llorentes sejrsmål, der blev sat ind efter 11 minutters spil.

Krohn-Dehli rykkede sig fri i venstre side, og hans flade indlæg havnede i fødderne på den baskiske midterangriber, der snurrede rundt og sendte bolden i nettet.

Michael Krohn-Dehli var på banen i samtlige 90 minutter, og det samme var en anden tidligere Brøndby-spiller Daniel Wass, da Celta spillede uafgjort 0-0 mod Villarreal.