Real Madrid haler ind på topholdene efter sejr

12/01/2014

Real Madrid besejrede søndag aften Espanyol på udebane med 1-0. Madrilenernes mål blev scoret af forsvarsspilleren Pepe.

Med sejren haler Real Madrid ind på Atlético Madrid og FC Barcelona, der lørdag spillede 0-0 i deres indbyrdes opgør. Real Madrid har tre point op til de to tophold præcis midtvejs i sæsonen.

Kampen mod Espanyol blev dog ikke helt problemfri for Real Madrid, der var uvant uskarpe.

Der blev ikke scoret i første halvleg, selv om Karim Benzema var tæt på med et hovedstød, og Cristiano Ronaldo havde et nærgående forsøg på frispark.

Efter pausen skruede Real Madrid et niveau op for blusset, og det gav pote efter 55 minutter.

Et frispark fra højre side fandt vej til en helt umarkeret Pepe, og den portugisiske forsvarsspiller pandede bolden sikkert i nettet.

Hjemmeholdet formåede ikke at svare igen, og en udligning var ikke for alvor tæt på.

I stedet burde Cristiano Ronaldo have punkteret kampen efter 81 minutter, da han selv driblede sig frem til en friløber. Superstjernens afslutning blev dog på fornem vis reddet af Espanyol-målmand Francisco Casilla.

Cristiano Ronaldo skulle få endnu en chance for definitivt at afgøre kampen, men portugiseren sparkede en returbold forbi mål, på trods af at målmanden lå ned, og der blev ikke scoret yderligere i opgøret.

Espanyol ligger nummer 11 i Primera Division med fem point til nedrykningsstregen.