Real Madrid henter kroat i Inter: Seksårig kontrakt

Listen over stjernespillere i Real Madrid blev en linje længere tirsdag, hvor den spanske kongeklub offentliggjorde, at man har været på indkøb i Italien.

Den spanske klub har købt kroatiske Mateo Kovacic i Inter, og parterne er blevet enige om en lang aftale.

- Real Madrid og Inter er blevet enige om et skifte for Mateo Kovacic, der vil forblive i klubben de næste seks sæsoner, skriver Real Madrid på sin hjemmeside.

Kovacic bliver præsenteret for fans og presse onsdag, efter han har bestået det obligatoriske lægetjek, meddeler Real Madrid.

- Efterfølgende vil Mateo Kovacic træde ud på banen på Santiago Bernabeu for første gang iført Real Madrids trøje og derefter tale med medierne i presserummet, hedder det på Real Madrids hjemmeside.

Den kroatiske midtbanespiller skiftede i 2013 fra Dinamo Zagreb til Inter, hvor han nåede 97 kampe og otte mål.

Han har spillet 21 kampe for det kroatiske landshold og scoret et enkelt mål i en venskabskamp mod Gibraltar tidligere i år. Han var også med på det kroatiske landshold ved VM sidste år.

Inter-træner Roberto Mancini har tidligere gjort det klart, at klubben ikke ønskede at sælge bærende spillere, men at det er nødvendigt for, at Inter kan leve op til reglerne om finansielt fairplay.

/ritzau/

Dagens Gossip