Real Madrid holder fast i toppen med sikker sejr

21/04/2016

Real Madrid hænger på i den spanske topstrid, efter hovedstadsklubben onsdag aften tog tre point med en 3-0-sejr over Villarreal i Primera Division.

Med sejren er Real fortsat ét point bag FC Barcelona og Atlético Madrid på en aften, hvor Barcelona eksploderede i en vild 8-0-sejr over Deportivo La Coruña.

Også Atlético tog tre point onsdag.

Kampens indledning bød ikke på den store målfest, men efter 41 minutter lykkedes det Real at få prikket hul på bylden.

En afslutning fra Cristiano Ronaldo blev reddet af Villarreal-keeperen, men midt i feltet stod Karim Benzema helt fri, og så kunne han heade Real foran 1-0.

Mere blev det ikke til i første halvleg, og fra anden halvlegs start var det også småt med oplagte målchancer.

Men efter 68 minutter tog Reals Lucas Vázquez sagen i egen hånd, og efter en dribletur gennem Villarreals forsvar bankede han bolden i mål til 2-0.

Der var chancer til endnu mere i kampens afslutning, og et kvarter før tid ville en storspillende Luka Modric også lege med. Efter en hurtig omstilling endte et indlæg hos ham, og så kunne han halvt liggende lukke kampen med scoringen til 3-0.

Tidligere på aftenen lagde FC Barcelona for en stund al snak om krise i graven. Barcelona har over de seneste uger sat en solid føring over styr med fire kampe uden sejr i Primera Division.

Et af problemerne har været manglende mål. Det virkede Barcelona-spillerne klar til at veje op for, og med en kæmpe sejr på hele 8-0 over Deportivo La Coruña var det bestemt ikke mål, der manglede.

Angriberen Luis Suarez var i et helt særligt målhumør og gjorde med fire mål sit for at vende den dårlige stime for det spanske mesterhold. Suarez har nu lavet 30 mål i ligaen, ét mindre end Reals Cristiano Ronaldo.

Også Atlético tog tre point med en smal 1-0-sejr over Athletic Bilbao. Barcelona og Atlético har begge 79 point, mens Real har 78. Der rester fire kampe i sæsonen.