Real Madrid i VM-finalen trods Ronaldo-missere

16/12/2014

Real Madrid fortsætter sin imponerende sejrsrække.

Tirsdag aften kom den igangværende serie op på 21 sejre i træk, og dermed er klubben klar til VM-finalen for klubhold i Marokko.

Som forsvarende Champions League-mester trådte Real Madrid ind i semifinalen, hvor holdet vandt 4-0 over Cruz Azul fra Mexico.

Det mest bemærkelsesværdige var vel, at Cristiano Ronaldo for en sjælden gangs skyld ikke kom på scoringslisten.

Han misbrugte en gigantisk chance efter to minutter og sparkede forbi bolden ved en chance lidt senere.

I stedet var han i oplæggerens rolle ved madrilenernes to scoringer i anden halvleg, som Gareth Bale og Isco satte i nettet.

I første halvleg bragte Sergio Ramos Real foran, da han headede et frispark i mål. Siden scorede Karim Benzema til 2-0 fra nært hold.

Mexicanerne havde et par muligheder og misbrugte et straffespark ved stillingen 0-2, men der var klasseforskel i kampen, som Real kunne have vundet endnu større.

Men træner Carlo Ancelotti valgte nu også at stille i stærkeste formation. Nu kan Real-stjernerne hvile sig i fire dage, inden det lørdag gælder finalen.

Her venter argentinske San Lorenzo eller Auckland City FC fra New Zealand, som mødes i den anden semifinale onsdag.