Real Madrid køber ung spanier for kæmpebeløb

Asier Illarramendi bliver efter alt at dømme snart præsenteret i Real Madrid. Og det er ikke småpenge, hovedstadsklubben har tænkt sig at spendere på ham. I alt 290 millioner kroner kommer den 23-årige spanier til at koste.

Asier Illarramendi kommer til klubben efter at have været en fast bestanddel af Real Sociedads bedste mandskab i to sæsoner. Et mandskab, der i den forgangne sæson sluttede på fjerdepladsen i den bedste spanske fodboldrække, La Liga.Midtbanespilleren har også været en del af landets succesrige ungdomslandshold og var senest i juni med til at vinde U21-EM med Spanien. Nu kommer han til at blive holdkammerat med Álvaro Morata og nyindkøbene Daniel Carvajal og Isco, som han kender derfra.

Real Madrid har aktiveret den centrale midtbanespillers klausul i Real Sociedad, hvor han har spillet gennem hele sin karriere. Her skal Madrid-klubben smide 238 millioner kroner, og oven i skal der betales 52 millioner kroner i skat, så det samlede beløb bliver 290 mio. kr., skriver spanske football-espana.net.

Købet er bekræftet af fifa.com, mens han forventets at blive præsenteret hen over weekenden i sin nye klub, hvor han kommer til på en femårig kontrakt.

Dagens Gossip