Real Madrid lægger pres på konkurrenterne i toppen

22/02/2014

Real Madrid har gjort sin pligt i 25. spillerunde i den spanske liga. Hjemme på Bernabeu sejrede holdet som ventet over oprykkerholdet Elche med 3-0.

Fire dage før at holdet spiller 1/8-finale i Champions League mod Schalke 04, var der ingen grund til at bruge flere kræfter end nødvendigt, men det endte alligevel komfortabelt, selv om spillet ikke var prangende.

Lørdagens sejr blev grundlagt på en scoring i første halveg, da Asier Illarramendi på et afrettet skud scorede efter 34 minutter efter en assist fra Pepe.

Cristiano Ronaldo afsonede endnu en karantænedag, men i hans fravær glimtede i stedet en anden stjerne Gareth Bale.

18 minutter før tid hamrede han 2-0-føringen ind efter en flot detalje. Isco tegnede sig for det sidste mål ni minutter før tid.

Dermed lægger Real Madrid pres på de øvrige tophold, Barcelona og Atlético Madrid. Real har 63 point, mens konkurrenterne kan komme op på det samme pointtal i tilfælde af sejr i deres respektive udekampe mod henholdsvis Real Sociedad og Osasuna.