Real Madrid sejrede sikkert over FC København

Kampen endte 4-0 til Real Madrid, men københavnerne gjorde, hvad de kunne for at holde nederlaget nede på et minimum. Og længe så det ud til at lykkes.

Faktisk holdet FCK nullet indtil, der var gået tyve minutter af første halvleg. Så fandt et indlæg Cristiano Ronaldo, der sikkert headede i mål bag en Johan Wiland, der så meget skidt ud i situationen. Svenskeren flagrede rundt i feltet og burde have afværget målet.

Stillingen 1-0 holdt halvlegen ud. FCK kom kæmpende ud til anden halvleg, men det blev ikke omsat i mål. Det gjorde det derimod, da Cristiano Ronaldo igen blev spillet fri tæt på mål, denne gang med et elegant Angel di Maria-indlæg bagom støttebenet, og portugiseren headede påny bolden i mål til 2-0.

Men di Maria var ikke færdig med at stråle. Den elegante argentiner øgede kort til 3-0 med et langskud fra kanten af feltet, og i overtiden var han også manden bag målet til slutresultatet 4-0.

FCK var tæt på at reducere i overtiden, men ind kom bolden ikke, og i stedet endte kampen med den forventede spanske lussing til københavnerne.

Dagens Gossip