Real Madrid ser bort fra Benzema mod Sevilla

Den franske angriber Karim Benzema bliver sparet, når Real Madrid søndag møder Sevilla i Primera Division.

- Benzema er i den sidste del af sin genoptræning, og vi har besluttet at lade ham blive her (i Madrid, red.), så han kan rekreere sig, indtil han er 100 procent klar, siger Real Madrids træner, Rafael Benitez før opgøret mod Sevilla.

Karim Benzema har været ude af spillet i en måned med en skade. I ugens løb var Benzema i Frankrig i forbindelse med anklager i en sexsag, der også involverer landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Anklagemyndigheden i Versailles mener, at Real Madrid-stjernen har spillet en rolle i afpresning af Lyon-spilleren Valbuena, som skulle optræde på en tv-optagelse med seksuelt indhold.

Karim Benzema blev løsladt torsdag og vendte tilbage til Madrid, hvor den spanske storklub udtrykte støtte til den 27-årige angriber.

En kilde tæt på den franske anklager har tidligere oplyst til det franske nyhedsbureau AFP, at Benzema skulle have indrømmet, at han har henvendt sig til Valbuena angående tv-optagelsen.

Modsat har Benzemas advokat oplyst, at hans klient er helt uskyldig og intet har indrømmet.

Karim Benzema er sigtet for medvirkning til pengeafpresning samt planer om at begå kriminalitet, oplyser den franske anklager.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip