Real Madrid ser rødt og snubler i Valencia

03/01/2016

Spænding manglede der ikke noget af søndag aften, da Real Madrid var på besøg hos Valencia i Primera Division.

I en underholdende fodboldkamp spillede Real Madrid blot 2-2 efter at have været foran to gange i kampen.

Angriberen Karim Benzema bragte Real Madrid foran 1-0 efter 17 minutter, da franskmanden fik serveret bolden perfekt af Cristiano Ronaldo.

Men Valencia kom stærkt tilbage og fik udlignet til 1-1 kort før pausen på et straffespark, som blev sikkert udnyttet af midtbanespilleren Daniel Parejo.

Efter 68 minutter blev Real Madrid reduceret til 10 mand, da kroaten Mateo Kovacic gik alt for hårdt ind i en tackling med støvleknopperne forrest.

Trods en mand i undertal lykkedes det alligevel for Real Madrid at score endnu en gang, da waliseren Gareth Bale headede 2-1-målet i nettet efter 82 minutter.

Bolden var dog dårligt givet op, før Valencia fik udlignet for anden gang i kampen. Denne gang var det angriberen Alcacer Paco, som lavede et mål på hovedstød.

I overtiden var der kæmpestore chancer i begge ender, men ingen af holdene magtede at omsætte dem til scoringer, og så endte det hele uafgjort.

Med det ene point har Real Madrid på tredjepladsen nu 37 point efter 18 kampe, mens Atlético Madrid fører ligaen med 41 point. FC Barcelona er nummer to med 39 point efter 17 kampe.