Real Madrid slår Atlético Madrid klart i semifinale

05/02/2014

Atlético Madrid er øjeblikkets store hold i den spanske liga, hvor holdet ligger nummer et foran Real Madrid og Barcelona.

Derfor virkede Real Madrid ekstra opsat på at vise, at klubben stadig skal kunne kalde sig byens bedste hold, da rivalerne fra Atlético Madrid kom på besøg i den første semifinale i Copa del Rey onsdag aften.

Real Madrid, der havde Cristiano Ronaldo med i hele kampen, gjorde sit ved at vinde fortjent med 3-0 efter 1-0 ved pausen.

Efter 17 minutter tog Pepe chancen fra distancen, og bolden strejfede modstanderen Emiliano Insua, der blev noteret for et selvmål til 1-0.

Anden halvleg var 12 minutter gammel, da Jesé Rodriguez sørgede for at udbygge føringen til 2-0. Ved den afsluttende scoring 17 minutter før tid blev udeholdet noteret for endnu et selvmål, denne gang ved Miranda.

Derudover var det en streg i regningen for Atlético, at Diego Costa fik et gult kort, der giver ham karantæne i returkampen på tirsdag. Her skal den forsvarende pokalvinder Atlético begå et stort resultat for at gå videre sammenlagt.

I den anden semifinale tørner FC Barcelona og Real Sociedad sammen.