Real Madrid smadrer Schalke med 6-1 på udebane

26/02/2014

Real Madrid er godt på vej mod kvartfinalerne i Champions League efter en forrygende sejr på 6-1 onsdag aften i Tyskland.

Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo scorede hver to mål for de suveræne spanske gæster.

Især Gareth Bale gjorde sig bemærket med sin enorme fart, boldsikkerhed og snævre driblinger.

Waliseren var arkitekten bag madrilenernes åbningstræffer efter godt 10 minutter, da han trak fri og lagde an til en et-to-kombination med Cristiano Ronaldo. Ronaldos aflevering endte i stedet hos Benzema, der fyrede Real i front med 1-0.

Kort efter driblede Bale endnu en gang forbi Schalkes forsvar - denne gang afsluttede han selv og kunne via stolpen gøre det til 2-0.

Real Madrids topscorer Cristiano Ronaldo ville også lege med, og efter en halv time udnyttede han sin fart til at komme fri. Portugiserens skudforsøg ramte stolpen, og Schalke slap for en stund med skrækken.

Kort efter pausen slog Ronaldo så til, da han med et eksplosivt ryk gik forbi en Schalke-spiller og hamrede bolden ind til 3-0 ude ved den fjerne stolpe.

Der var regulær klasseforskel på de to mandskaber, og selv om spanierne slappede mere af efter pausen, så var der flere lynnedslag af høj klasse.

Karim Benzemas mål til 4-0 var en rigtig lækkerbisken, da Ronaldo spillede ham fri med et lille svirp til bolden. Den franske angriber hamrede bagefter sikkert bolden i mål.

Gæsterne var slet ikke færdige, og midtvejs i anden halvleg blev Gareth Bale ligesom Benzema dobbelt målscorer, da han modtog en bold i dybden og sikkert styrede den forbi Schalkes målmand.

Kort før slutfløjt øgede Ronaldo med sit andet mål til 6-0, inden Schalkes Klaas-Jan Huntelaar med et drømmehug fik pyntet på resultatet i overtiden.

Det ligner en noget nær umulig opgave for Schalke 04 at avancere til kvartfinalerne, når tyskerne om tre uger skal på besøg til returmødet på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad.