Real Madrid smider point efter vidundermål af Betis

24/01/2016

Det blev til et skuffende 1-1-resultat for Real Madrid, da kongeklubben søndag aften var på besøg hos Real Betis på Estadio Benito Villamarín i Primera Division.

Dermed halter den spanske hovedstadsklub fire point efter sine to rivaler i toppen, FC Barcelona og Atlético Madrid, der begge har 48 point som nummer et og to i ligaen.

Samtidig har Real Madrids nye cheftræner, Zinedine Zidane, ikke længere kun sejre under bæltet, siden han tidligere i januar overtog styringen fra Rafael Benitez.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og bragte sig i front allerede efter seks minutter. Efter lidt tilfældigheder faldt en høj bold ned foran Álvaro Cejudo, der bragede til bolden med det samme og sendte den ind bag Madrid-keeper Keylor Navas.

Et fantastisk flugtermål af midtbanespilleren og en drømmestart for de undertippede værter. Og i lang tid så det faktisk ud til, at Betis kunne levere sensationen.

Real Madrid havde i store dele af kampen svært ved at komme til de helt store chancer mod hjemmeholdet, der gjorde det fortrinligt mod Zinedine Zidanes stjerner.

Efter 71 minutters spil gik det dog galt, da Real Madrids James Rodríguez blev spillet fri i dybden. Colombianeren lagde bolden videre til angriber Karim Benzema, der nemt kunne lægge bolden ind i et tomt mål og udligne til 1-1.

Efter alt at dømme burde målet dog aldrig være blevet anerkendt, da James Rodríguez befandt sig i offsideposition, da han blev spillet fri i Betis-feltet.

Efter udligningen lagde Real Madrid yderligere pres på hjemmeholdet, men der blev ikke scoret yderligere i opgøret. Betis kan dermed glæde sig over et vigtigt point i klubbens kamp for at komme væk fra nedrykningsstregen.

Det ene point betyder, at Betis nu har fire point ned til Las Palmas under stregen.