Real Madrid spiller 0-0 efter chanceorgie mod Malaga

26/09/2015

FC Barcelona overhalede lørdag Real Madrid og overtog førstepladsen i den bedste spanske fodboldrække.

Mens Barcelona havde vundet knebent 2-1 hjemme over Las Palmas lørdag eftermiddag, så magtede Real Madrid kun at spille 0-0 på hjemmebane mod Malaga senere lørdag aften.

Real Madrid vadede ellers i chancer i hele kampen, og især stjerneangriberne Karim Benzema og Cristiano Ronaldo var uskarpe mod Malaga.

I anden halvleg fik Real Madrid næsten scoret, men bolden blev reddet på selve målstregen - og her var der tale om få millimeter.

Malaga havde også få muligheder i den anden ende, men Real Madrid-keeper Keylor Navas reddede hjemmeholdet i de situationer.

Efter 77 minutter fik Malagas marokkaner Nordin Amrabat rødt kort for at svinge en albue i hovedet på Real Madrid-backen Marcelo.

Derefter fik Ronaldo flere gode muligheder for at afgøre kampen i slutminutterne, men Malagas mål var som forhekset.

Da Real Madrid endelig fik scoret, blev det annulleret for offside, men den kendelse så ud til at være forkert, da Luka Modric akkurat var på den rigtige side af Malagas forsvarskæde og dermed onside.

Barcelona fører nu Primera Division med 15 point efter seks kampe, mens Real Madrid har 14 point på andenpladsen.